tirsdag 9. august 2016

Tirsdag 8. august

Da var avreisedagen kommet. Det ble frokost rundt 09:00 med god og siste runden med smoothie, for denne gang. Det er en del som må gjøres siste dagen.

Det begynte med å få fylt opp tanken og vasket bilen innvendig og utvendig. Deretter få på overtrekket for å beskytte den mot sol og støv. Deretter var jeg på "EU-kontroll" med scooteren for å få nytt årsmerke. Det fikk jeg ikke men betalte ca 800 Baht og fikk en liten lapp til å vise Politiet om jeg ble stanset. De beholdt hele boken med årsmerke og stempel. Dette skjønner jeg ikke..

Toalettet er fortsatt ikke fikset. Avtalte med Toey at han måtte finne noen som kunne fikse toalettet og gulvet slik at dette ble gjort riktig. Det lovte han å gjøre..

Deretter spaserte vi opp på Yellow House for en sein lunsj før avreise 17:00.

Notat i bilen
Bilen kom som planlagt og turen frem til flyplassen gikk etter boka. Turen med minivan kostet 2800 Baht, som avtalt med Naeng. Litt artig med oppslaget i bilen hvor det står at vi må benytte setebeltene ellers blir sjåføren bøtelagt. Det er ikke mange årene siden bilene ikke hadde setebelter.
Standardkafen
På flyplassen var det å kjøpe seg vaffel og kaffi. Noe som nærmest har blitt en god vane.. og vaffelen smaker like bra hver gang. Denne gangen med blåbærsyltetøy. Herlig!
Vaffel med blåbærsyltetøy

Flyturen denne gang gikk med Lufthansa til Franfurt, Oslo og Ålesund. Avreise 23:00. Flyet var en stor Boing med to etasjer.

I Franfurt spiste vi en god frokost. Maten på flyet var grei og av en eller annen grunn ble vi forfremmet til Premium-klasse. Noe som ga oss valgmuligheter når det gjelder mat. Setene var bredere, men ikke bedre å sove i.

I Oslo måtte vi hente koffertene og sjekke de inn på nytt og ny sikkerhetskontroll. På denne turen tror jeg vi hadde 3 sikkerhetskontroller. Hele 2 for mye egentlig.

Men været som ventet på Vigra var overraskende surt og kaldt! Bagasjen kom som ønsket og det var til og med en flybuss som ventet når vi kom ut av ankomsthallen, supert.

Det var denne ferien!

1 kommentar: