tirsdag 22. juli 2014

Tirsdag 22. juli

Frokostbesøk
I dag var vi tidlig oppe og spiste frokost. Nå er det slik at enkelte kan spise det samme hver eneste frokost uten å gå lei. Det første jeg ser når jeg kikker ut i dag er en "gekko" ved poolkanten. Når vi begynte frokosten var den nesten sporløst borte. I dag var dagen da vi bestemt oss for å være hjemme å slappe av. I morgen snakker vi om å dra til Lake View. Det betyr at det ble mer maling på gjerdet, og det er tidkrevende da det er mye pirk.

Frokostbesøk 2
Deretter gjorde vi oss klar til å dra til Market Village for lunsj. Av en eller annen grunn var KFC restauranten. Når en vet at den siste bokstaven C står for Chicken, var ikke dette stedet for meg. Mix & Match derimot var stedet for meg. Måtte kjøpe nye pensler før vi dro hjem igjen. Om en setter penselen i "tinner" natten over løsner bustene kan det virke som.



Vaskemaskinen
Vaskemaskinen 2
Vel hjemme ble barna igjen og vi satte oss på scooteren for å forhandle vaskemaskiner. Vi har vært innom de ulike leverandørene og sjekket priser. Det endte opp med en Hitachi frontloader, 8 kg og 1000 RPM. Første vask er allerede igang og skal egentlig være ferdig nå.










"Gekko"
Første vask
Da vi skulle få på plass vaskemaskinen dukket "gekkoen" opp igjen på nytt. Den satt i bua hvor vaskemaskinen ble montert. Den står der eksakt på samme sted timer etterpå.
Dette er ikke en gekko, det er en uskyldig øgle med ett eller annet navn. Vaskemaskinen testet og første vask er på tørk.