torsdag 25. februar 2016

Torsdag 25. februar

I dag var det ingen som ventet i porten og klokken ble derfor over 9 før føttene ble satt på gulvet. En flott frokost med herlig smoothie for deretter en scootertur til Macro for å kjøpe inn noe frukt og grønnsaker som er vesentlig billigere der enn på Tesco. Macro er vel det nærmeste vi kommer til en grossist i Norge.

Stoppekran på plass
Vel hjemme igjen ble det å sette inn stoppekraner foran begge toalettspyleslangene. Disse har en tendens til å begynne å lekke litt i selve kranen hvor en åpner/stenger for en vannstråle. Jeg fant noen større sandkorn som kan være årsaken. De ble fjernet og pakning rengjort. Nå ser det tett ut, men om vaskehjelp oppdager lekkasje er det bare å stenge kranen nå. Det samme skal jeg gjøre med begge vaskekranene på badene.

Måtte lete etter Toey men var ikke hjemme. Da jeg var på shopen og snakket med kona fikk jeg vite at de var tom for store dunker med vann. De ventet inn vann senere på dagen. Jeg håper Toey kommer ned med vann når det ankommer. Har vann ingen krise men det er greit at ting er på stell..

Oy restaurant
Videre er planen å kjøre ned på Tesco (Market Village) å kjøpe noen ingredienser vi mangler til Tacoen som vi har planlagt på fredag kveld. I kveld er planen å spise middag på Oy restaurant.

Svenske kjøttboller






I morgen blir det golf på Springfield! ;-)