tirsdag 1. mars 2016

Tirsdag 1. mars

I dag våknet vi tidlig og etter kort tid var det aktivitet ute. Det var mannen til Noo og søsteren som hadde kommet for å rengjøre. De burde kommet i forrige uke, men nå må de komme en gang til i samme uka før vi drar hjem igjen.
Etter en god frokost ble det en scooter-tur sørover til badeland-området. Kjørte igjennom alle soier på veien sørover før vi svinget ned til hovedveien, Phetkassemroad. Da så vi på andre siden av hovedveien flere pool-utsalg.
Poollys
Den første vi stakk innom var det en engelskmann som regjerte. Fikk priser på LED-pool lys og koblingsbokser. Deretter dro vi videre til nesten nærmeste nabo og forhandlet frem priser. Nå har vi en oversikt over hva som finnes her og til hvilken pris.

Ulempen ved dagens lys er at de har en halogen-pære på 50 W, og den ryker med jevne mellomrom. LED-lys er støpt inn og har en tetthet på IP 68. Ryker de må de kastes da de ikke kan repareres. På den andre siden har de en levetid på opptil 25 000 timer. Det følger med ett års garanti. Samtidig ser jeg at de må felles inn i poolveggen hele 140 mm med en diameter på omlag 110 mm. I dag ligger de utenpå veggen med kabel som går inn bak selve armaturen. Dette må klareres og jeg håper det gamle opplegget kan brukes.

Prisene ligger mellom 11000 - 14000 Baht pr. stk. Koblingsboksen mellom 500 - 600 Baht. Jeg trenger i tilfelle to av hver.

Dette var en fin tur og vi stoppet på veien tilbake på en restaurant i soi 112 for å nyte noe kaldt. Deretter ble det rett på Yellow for lunsj for deretter å nyte solen.

Deretter ble det en tur til det store nattmarkedet for å kjøpe noen klær. Men hva var det vi møtte i svingen opp til Toey, jo en grå Nissan GT-R!!.
Nissan GT-R

Besøkte også Naeng som var i godt humør. Bestilte bil tilbake til flyplassen på mandag med avreise 06:00 på morgenen! Avtalte å stikke innom i morgen for å teste ut noen 3-wooder på drivingrangen. Savner en 3-wood. Deretter ble det å kjøpe litt mat for å lage middag hjemme i kveld. Og det blir å følge anno på Chromecast.