tirsdag 26. juli 2016

Tirsdag 26. juli

I dag var det å stå opp litt tidlig da vi venter besøk fra de som rengjør her. Det ble frokost 0900 og vi ble ferdige omlag samtidig med at de dukket opp. Frokosten og smoothien smaker veldig godt som start på dagen. Utsiktene værmessig ser startet med en lysgrå himmel som etter hvert åpner seg opp slik at solen kommer frem. Det har nok regnet i natt siden flisene ute er våte.

Ikke alle er like medgjørlige når det gjelder å komme seg opp om morgenen og komme i seng i riktig tid for å sove. En utfordring som er vanskelig å løse, selv med list og lirk.

Nå må jeg snart en tur til Toey for å kjøpe mer vann. Heldigvis bruker vi en del vann, og spesielt når vi også lager middag hjemme går det med ekstra mye. Det er viktig å få i seg nok vann i varmen. Med bil og forsiktig kjøring går det greit å transportere dunken. Når vi er innom vanndunken, er det et eksempel på den store prisstigningen vi har opplevd. For 10 år tilbake kostet den 12 Baht. Nå koster den 50 Baht. Beklager vannet koster nå 15 Baht. 50 og 15 uttales veldig likt slik at jeg har hørt feil.

Vi planla en scootertur for å besøke de møbelutsalgene vi ikke hadde besøkt. På grunn av været og uttrykk for regn, ble turen gjort med bil. Det endte opp med to skriftlige tilbud på etasjesenger med madrasser. Det var Win (tidligere Winner) og Konsept nær flyplassen. Det var Win som hadde det billigste tilbudet og det blir nok til at vi kjøper der. Total pris ble 21700 Baht fritt levert og montert.

Da var det tid for Inger å snekre sammen noe middag. I dag spagetti med kjøttdeig. Det smakte fortreffelig!

Senere ble det film med vafler og blåbærsyltetøy! Ikke noe å klage på her!