onsdag 12. juli 2017

Onsdag 12. juli

I dag startet dagen noe over ni. Det var godt med en dusj etter nok en varm natt uten AC. Håper virkelig AC-folka kommer i ettermiddag og får skiftet inverter-kortet. Hva som var årsaken til problemet vil jeg gjerne vite.

Deretter ble det standard frokost med alle tilstede.

Solen uteblir men varmen er her og en får faktisk god farge selv om det er overskyet. Madammen og meg scootret for å kjøpe noe grønnsaker på markedet i soi 88.. og i den samme tverrgaten som markedet, har vi gode og gamle "maskin og skips" (som vi hadde tidligere i Strandgata hvor hotellet ligger i dag). Der fant vi badminton-racketer som kostet 40 Baht hver. Da har vi for 4 spillere.

1. Nytt vaffeljern klart til bruk
Jeg kjøpte med meg et dobbelt vaffeljern som fikk god score på test hjemme. Nå har jeg skiftet støpsel til Thailandsk standard slik at det ved en eventuell feil, ikke setter liv på spill ved at berøringsspenningen blir farlig høy. Her (1) er det plugget til veggen med den nye hvite pluggen som det vises på bildet.

Nå fikke jeg en telefon fra AC-folket: Et nytt kort koster 5700 Baht + arbeid! Men om de bestiller kortet i dag tar det 7 dager før det kommer!! Med andre ord må jeg tolke det som at dette kortet sjelden ryker, eller at det ryker ofte og er tom på lager i Bangkok. Jeg ba de naturligvis om å bestille kortet og få dette fikset snarest mulig!

Senere på dagen fylte jeg ut en form på nettet til Mitsubishi her i Hua Hin tror jeg. Det resulterte i en telefon hvor de ba om opplysninger om problemet. De ønsket å snakke med en thai og jeg foreslo at Toey kunne ringe tilbake. Det er tvilsomt om Toey ville gjøre det etter at jeg informerte Toey om situasjonen.

I dag spiste vi både lunsj og middag hjemme, og etter middagen dro vi på kino på Market Village og så på den siste Spiderman-filmen.

Etter filmens slutt var planen å handle mat på Tesco, men der var stengt og det var alle butikkene i Market Village. Da stakk vi innom Tesco døgnåpent rett over jernbanelinjen. Der fant vi det meste.. til og med en parkeringsmulighet ved siden av veien.

Nå var klokken så mye at det var bare å forberede seg på nok en varm natts søvn.