mandag 14. juli 2014

Mandag 14. juli

I dag ble det en mer normal start på dagen når det gjelder tidspunkt for å stå opp. Det var faktisk noen som valgte ikke å sove i natt. Det var et frivillig valg, forstå det den som kan. Mandag for en uke siden satte vi oss på flyet til Thailand. Tiden flyr fort!

Sånn ble det
Bilen venter på å bli brukt og planen var en tur til Pranburi (Pran Buri)for å fornye sertifikatene (bil og motorsykkel). Siden det var lite med livstegn hos enkelte ble turen utsatt noen timer.

I mellomtiden fikk jeg boret det som skulle bores. Jeg satte skruene inn med et stoff som skal hindre rustdannelse. Deretter ble utelampene montert. Da jeg benyttet en brakett fra en nyere utelampe på den ene lampen, virket den noe svak. Tiden vil vise om den holder.
På vei til Pranburi
Etter hvert ble det en tur til Pranburi. Den største utfordringen var å finne stedet hvor fornyingen kan gjøres. Alt er naturligvis merket på thai. Vi fant etter hvert frem til en Politistasjon som bekreftet at stedet var veldig nært. Måtte komme igjen i morgen. Det viser seg at alle offentlig aktivitet har fri fra fredag - mandag. Offentlige fridager.
Men vi fant Tesco og en dyr og kjekk pizza-restaurant. Der tok vi en noe sein lunsj. Etter lunsj var det å finne veien hjem igjen, noe som er relativt enkelt om en ligger i rett fil til Hua Hin og ikke i venstre fil til Bangkok via "by passen".

I morgen må vi gjøre et nytt forsøk for da er kontoret åpent. Det er utrulig praktisk med bil, men nesten håpløst å få parkert i Hua Hin. Noe vi også erfarte i Pranburi. Middag på Yellow house og en rolig kveld med golf i HD fra Skottland.