mandag 16. februar 2015

Mandag 16. februar

Her er frokostbordet
I dag ble det sein frokost men akk så deilig i det flotte været. Å spise frokost på patioen er bare herlig. Deretter ble det noe jobbing for jobben og gjøre klar til en runde til Market Village for blant annet å betale Internett for et nytt år.

Nå er thaitelefonene registrert på navn, men fortsatt må vi betale på forskudd for ikke lengre enn ett år i gangen for å beholde nummeret. En abonnementsordning hadde vært på sin plass. Når jeg fra nabohuset hører Nokias berømte Nokiatune får jeg flashback til nittitallet..

Søndag 15. februar

I dag en ny dag med golf. En god frokost er viktig og det var en normal tid på avreisen som var 10:00. I dag ble det Springfield og A - B-sløyfen, som er den mest vanlige. I dag var golfdagen uten et eneste par. Det ble for mange putter og for lite presisjon på innspillene. Vel hjemme ble det en tur til frisøren for både Inger og meg. Overkommelig pris, 70 baht stod det på prislisten inne hos herrefrisøren. En frisør jeg har benyttet tidligere. Det ble noe dyrere for Inger, 350 baht, men ikke uoverkommelig det heller. I følge en norsk valutakalkulator koster det 0,24 kroner for en baht. Det tyder på at den norske kronen fortsatt er svak.

Deretter var vi på middag i sentrum, nærmere bestemt på Old Germany. Siden det er mange fra Ålesund her, og flere kjente i området, var vi vel næremere 10 stykker samlet til en fin middagsstund. Deretter gikk vi en tur i den svale kveldsluften og ruslet opp til det store nattmarkedet. Deretter ble det å ta en tuk-tuk hjem. Vel hjemme en film og deretter natta.