torsdag 17. juli 2014

Torsdag 17. juli

 I dag eer dagen for The Open i Liverpool. Det er sending på TV fra klokken 1500 - 0200 i full HD. Det var også en relativt tidlig start på dagen med god frokost på patioen.

Leaderboard
Merritlisten
Deretter ble det en scootertur til Royal Hua Hin golfbane for å se på turneringen som begynte søndag og går hele uka. Det var akkurat passe vær til å gå rundt å se på de unge fremmedstormende thailandske golfere. En skal ikke mange år tilbake hvor det ikke fantes en eneste thai som spilte golf. Det har en naturlig forklaring da greenfee er neste like dyrt her som i Norge målt i NOK.
Regnskyll


Teearea
Deretter ble det å scootre hjem igjen for lunsj. Det var på tide for bare en halv time senere styrtet regnet ned! Da satt vi inne og så på the Open og hørte bråket av regnet som styrtet ned. Det er typisk her og spesielt nå når en er på vei til regntiden nå til høsten. Planen var en tur til byen men regnet satte en effektiv stopper for det.


Glimt fra TV-skjermen
Men, det er aldri verre enn at det er godt for noe annet. Nemlig å få med seg the Open fra Liverpool. Når TV er en 48" Smart-TV og sending i full HD, er det en fornøyelse å følge med. Sendingen åpnet med at Tiger Woods kom frem på tee 1, og som har vunnet flest major turneringer, ble hyllet. Da var allerede flere baller i gang med sitt spill.



Regnskyll 3
Regnskyll 2
Deretter ble det tid for middag og en spasertur til Yellow House for et godt måltid. Nå var det faktisk flere bord som var opptatt og det er bra for omsetningen.


Vel hjemme igjen ble det mer TV-titting for å se hvordan de beste golferne i verden spiller. På vei forbi sluken som skal hindre at vann flommer inn på området kikket jeg ned i sluken og der var ikke noe synlig avløp!
Rist utvendig hovedport

I retning mot bassengene
Her er også noen bilder fra fellesområdet som vi går igjennom hver gang vi skal til Yellow house å spise.





I retning mot putting greenen