søndag 20. juli 2014

Søndag 20. juli

Utsnitt av selve porten
I dag var dagen vi håpet på sol og ingen regn i luften. Tidlig start på dagen med standard frokost. Det var litt regn i lufta men den forsvant fort. Ringte og sjekket gokart-banen og den ble bekreftet åpen. Deretter ble det frem med stålbørsten for å fjerne løs rust på porten og stålgjerdet som må males opp igjen. Bilder ble tatt for å forsøke å gjenskape den opprinnelige blåfargen.

Da er rundene over
Deretter ble det tur til gokartbanen og noen runder med kjøring. Været var helt strålende og det var nesten vanskelig å få nok luft under den tette helhjelmen med visiret nede.

På tur hjem stakk vi innom Market Village og Tesco for å handle inn mat. Maling ble kjøpt på Home Pro.

Detalj av porten







Porten
På Home Pro var de veldig profesjonelle og mikset 1 liter og noterte fargekoden i en bok sammen med en dråpe smørt litt utover, av malingen sammen med mitt navn. Neste gang er det bare å bestille i henhold til denne fargekoden.

Dette er en tidkrevende jobb! Det er mange kroker som må fylles med maling uten at det renner eller drypper.



Her er fargeforskjell

Fikk kommet igang men det går som sagt langsomt.



Fargeforskjellen er stor men må allikevel på med to strøk for en jevn overflate.

Malermester Nesse
Tiden begynte å nærme se 5 og da var det en runde innom drivingrangen. Det er en praktisk range med tak over. I tillegg får en kjøpt drikke.

Etter drivingrangen var det en tur innom det store nattmarkedet. Ikke det mest spennende men de har jo saker og ting noen liker.

Middag ble det på Yellow House og deretter hjem for å se hvordan Rory McIlroy klarer presset på den avsluttende dagen i the Open 2014.


I morgen er planen å kjøre gjengen opp til Waterland ved Black Mountain. Jeg selv har lyst å spille par-3 banen.





Drivingrangen

God sving

Instruksjon