onsdag 23. juli 2014

Onsdag 23. juli

Uskyldig bikinisnor
I dag var vi relativt sett, tidlig oppe, med frokost på patioen og klargjøring for en tur til Imperial Lake View golfbane og resort. Vi lastet inn i bilen både golfkøller og badetøy for å benytte svømmebassenget (resorten) når jeg golfer.

Noe av frokosten
Frokosten er som vanlig solid men inneholder snev av norske godterier som Stranda spekemør. I tillegg speilegg og bacon. Det har vært mye slangetema det siste og bikinisnoren ble plutselig en slange, en uskyldig sådan.

Med den nye bypassen (veien parallelt med den veien som går gjennom Hua Hin) går det greit å kjøre til banene i Cha-am. Selv om jeg i dag ble lurt av noen nye Black Mountain skilt. Vel fremme ble vi anvist av egen uniformert parkeringsvakt, til en parkeringsplass med presenning over for solen. Der ble vi hentet av en egen golfbil som kjørte oss inn til klubbhuset i underetasjen.

Utsikt fra bassenget
Vi gikk opp og snakket med de som styrer med hotelldelen og fikk bekreftet at bassenget kunne brukes mens jeg golfet. Bildet fra svømmebassenget viser meg og caddy på vei til B-course da det var flere 4-baller som var på vei ut på hull 1.

Det var lite trafikk på banen. Forøvrig ikke uventet på denne tiden av året. Resultatet ble 51 + 51 som er en grei start. Det er i hovedsak trening og resultatet er mindre viktig. Kanskje det viktigste er å kunne nyte hvert skritt en går på banen.

Restauranten på Lake View
Vel inne og dusjet ble det en matbit i restauranten. Der møtte jeg en av betjeningene som har vært der i mange år, samt en ny tuppe som nesten ikke kunne engelsk. Omelett ble det, og med chips. Ikke som bestilt men greit nok.

Bildet til venstre viser utsikten fra restauranten til greenen på hull 18 (hull 9 på B-banen).

Returen gikk greit og vi kjørte rett hjem og der møtte vi Charles ved hovedporten. Det vil si vi var innom en bensinstasjon og fylte opp tanken. Heller ikke denne gangen fikk jeg betalt 1000 baht. Tanken ble for fort full. At bilen ikke bruker bensin kjennes når en skal forsøke å komme forbi en annen bil..

Middag hjemme
Barna ble hjemme og vi satte på en vaskemaskin før vi scootret ned for å handle inn mat. Vi kjøpte også inn mat for å lage middag hjemme. Det ble kjekt.

Deretter ble det flere runder med vaskemaskinen og tørking av klær ute under tak.