onsdag 29. juli 2015

Onsdag 29. juli

I dag ble en dag med tanke på bare å være hjemme. En atter fin dag for hjemmekos, vasking av mur, og for de som ønsker å få en bedre brunfarge til vinteren, soling. Pengene jeg overførte på mandag er trekt fra min konto men fortsatt ikke tilgjengelig i dag klokken 11:00. Hvorfor disse pengene tar så lang tid på å bli overført, i vår moderne automatiserte verden hvor brukeren gjør hele saksbehandlingen, er for meg vanskelig å forstå.
1. Nytt dusjhode på plass

Var en tur på Home Pro og kjøpte ny dusj også til gjestebadet. Nå er det samme typen dusj i begge badene. Kjøpte også maling for å male muren på fremsiden. Først blir det vasking av den for å få bort løs maling og skitt.

2. Noen thaibarn med brikke
Sånn, muren er klar for et vakkert lag med hvit maling. Nå er det tid for lunsj på Yellow. Deretter ble det Market Village for å kjøpe saker og ting før vi drar hjem igjen over helgen. Da er det godt det er kafeer og restauranter med mat og drikke.

I dag og noen dager tidligere har jeg oppdaget to thaiungdommer på scooter som har kjørt inn og ut av porten flere ganger (2). Jeg prøvde å snakke til de men de snakket bare thai. Tror jeg vil ta en prat med Toey for å finne ut av dette.

3. Sliten etter kjøperunde
Etter timer med tråkking frem og tilbake for å finne klær, og prøve det som kan passe, må det avslapping til (3). Om det var de små fiskene som gjorde susen, eller bare det å ha beina i vann i et kvarters tid, vites ikke.

Etter hvert ble det middag og pizza på the Pizza Company. Den smaker som alltid godt, men i kveld ble det lang tid å vente. Det var stor pågang av gjester, de fleste thaier.