lørdag 7. juli 2018

Lørdag 7. juli

I dag ble det god frokost med smoothie før avreise til Majestic Creek golfbane. Det var avreise 09:00 fra port 1. Denne gangen var vi hele 6 stykker slik at vi gikk 3 i hver ball. Rune kjørte.
Det var kjekt å få spilt golf igjen. Det ble mange tapte baller, noe en også kan forvente da det er flere måneder mellom hver gang. Det er et annen måte å fortelle at det var dårlig golf. Etter hull 5 på A-sløyfa kjørte vi rett til C-sløyfa og spilte den ferdig. Deretter tilbake til A-sløyfa og hull 6. Artig med thailogikk: Det var tilbud på greenfee med bil til den nette sum av 2000 Baht. Om en ikke ønsker bil måtte vi betale 2300 Baht. Altså 300 Baht mer for å gå! Det ble naturligvis valgt bil denne gangen. Ikke bra da det er godt med en god spasertur på golfbana.
1. Ny vanndispenser

Vel hjemme ble det litt avslapping før vi dro til Home Pro og kjøpte en vanndispenser (1) med vannbeholderen i selve dispenseren. Ikke mer vannsøl ved skifting av vannbeholder. Den har hele 5 års garanti.. vil den også gjelde om jeg skifter pluggen til riktig type? En liten nedtur var det at den ikke er beregnet på de hvite/lysgrå vannbeholderne, kun den gjennomsiktige høye typen. Det betyr at vannet fortsatt må helles over.. eller at jeg kutter røret slik at det passer de grå  beholderne.
2. Koketoppen
3. Ny klokke
Det ble også sjekket opp mulighet til å skifte koketoppen da den ikke har noen gnist til å tenne gassen lengre. Her må jeg løfte ut den gamle og måle hvor stort hullet i benken er (2). 
Måtte kjøpe ny klokke i huset også. Selve LCD-displayet ble helt svart og ble dårlig kontrast for lese tiden. Den nye kjøpte vi i underetasjen på Market Village og måtte betale 430 Baht. Selger ville ha 490 Baht.. på klokken som lå i esken var den priset til 450 Baht.

Deretter middag på Yellow. Ingen måtte se fotballkamp og jeg spradet rundt og satte opp de nye tingene.