fredag 7. februar 2020

Fredag 7. februar

Landet på Suwarnabuhumi flyplass rundt 13:30 lokal tid etter avreise fra Doha i Qatar. Vi har ikke reist via Doha og med flyselskapet Qatar tidligere. Reisen gikk bra, men ble mye mat på unormale tider. Mellomlandingen på Doha ble et opphold på nærmere 3 timer. Traff Charles på Vigra, han reiste med Thai og ville være fremme rundt 06:00 lokal tid her i Thailand. Tidsdifferansen er tiden det tar å lande/dokke flyet, flytte over bagasje, for deretter å ta av igjen med et annet fly.

Bussen fra flyplassen til Hua Hin busstasjon tar omlag 3 - 3,5 timer. I dag brukte den 4,5 timer! Dette fordi trafikken ut av Bangkok på fredag er enorm! Bussjåføren prøvde en runde inn mot sentrum før han satte kursen videre mot sør. Om det var et klokt valg er vanskelig å vite. Tanken bak var helt sikkert god!


Fremme på busstasjonen plukket Kaeng oss opp i sin Tuk-tuk. Vi bestemte at vi drar rett til Tesco på Market Village og kjøper noe mat, og spiser hjemme siden det ble så seint. Den nye scooteren ble trillet ut og startet, med feilmeldinger jeg ikke skjønte noe av. Den har stått på lading siden august i fjor.

Det var ikke mulig å slå av nødblinkerne, noe jeg forsøkte etter å ha kjørt noen få hundre meter. Da jeg stod der å klønet, stoppet den og tenningen var ikke mulig å få slått på igjen. Det var bare å trille den hjem igjen. Deretter bestilte vi Kaeng som kjørte oss frem og tilbake til Market Village. Mat i hus, og maten fra Burger King smakte fortreffelig, også hjemme! 
Deretter ble det noe TV-titting på Mesternes mester før vi køyet. Med VPN på PC ser vi NRK som om vi var hjemme i Norge.

Det var planlagt tidlig kveld da det var en urolig natt på flyet med mellomlanding. Vi var trøtte men klokken ble halvtolv før vi la oss..