fredag 31. juli 2015

Fredag 31. juli

I dag er det siste dagen i juli og returen nærmer seg med stormskritt. Smoothien i dag smakte fortreffelig, og i dag var det også ferske vafler til den ordinære frokosten.

Dagen startet med at mannen til Noo styrte på utsiden og vasket. Da vi spiste frokost var det klart for han og vaske inne. Etter det uværet som var i går med torden, stor nedbørsmengde og kraftig vind, var det mye å rydde opp på gårdsplassen. Det er også for den som rydder vesentlig mer å ta tak i innendørs når en er 5 personer. Vi avtalte at han kommer tilbake på tirsdag da kan han kombinere besøket til Jan med besøk her. Vi drar til hotellet på flyplassen onsdag 5. august på ettermiddagen, da flyet går klokken 09:00 neste morgen. Hotellreservasjonen er nå bekreftet.

1. Inngang floating market
Planen er nå, og været synes også å være enig, at maling av mur kan være en passende tidtrøyte. Omlag 30 minutter senere skiftet været mening og regn gir ikke god malingsfølelse. Det ble mer og bedre vasking av muren isteden og litt mer PC.

Bestilte nytt AC på master bedrom. De vil komme på tirsdag 4. august klokken 09:00 for montering. Det vil også være siste dagen for rengjøring og betaling til vaskehjelpen. Sånn, da er det dags å gå en tur opp til Yellow for en lunsj og en samtale om hva vi bør bruke ettermiddagen til. Var innom google og fant at Hua Hin Sam Phan Nam Floating Market kunne vært en ide og besøke igjen.

2. En godt kamuflert trafo
På nettsiden står det at det er åpent fra 09:00 - 21:00. Vi tråklet oss på tvers av soiene og fant soi 112. Da var det raka vegen. Soi 112 må være en av de lengste soiene jeg har opplevd, kanskje lengre enn soi 88 også. Da vi kom frem (1) litt over halvseks fikk vi vite at det stenger seks. Hva som står på hjemmesiden gjelder tydeligvis ikke nå. Vi vil legge inn et nytt besøk men da tidligere på dagen. Trafoen til anlegget var godt kamuflert (2).

Vel hjemme igjen måtte vi innom en butikk for å kjøpe mer vaske- og skyllemiddel til vaskemaskinen. Deretter ble det avslapping hjemme, men regnet er ikke langt unna og en titt ut viser våte fliser. Vi får håpe det holder seg opplett turen opp til Yellow.