onsdag 15. juli 2015

Onsdag 15. juli

I dag en ny dag og en ny og god frokost. Ikke alle var i loddrett stilling før frokost, men de som hadde sett dagens lys spiste. Frokostbordet var ryddet før 11.
1. 50 % ferdig med gjerdet
I dag blir det mer maling og jobbing på PC. Timelegging er nødvendig å få sånn cirka på plass før vi er tilbake etter ferien. Da er det gjort og et synes som dette også dette skoleåret skal gå ihop. På ettermiddagen er planen en tur på drivingrangen, for de som synes det er greit.

2. Mørke skyer på vei
Det ble maling av gjerde og målet var og gjøre ferdig de første 50 %, og det
3. Avslapping hører også med
4. Odin på drivingrangen
gikk bra i dag. Det kom en ganske så kraftig vind og det skyet kraftig over på himmelen, men det store regnet uteble.

Da var det tid for lunsj og hjemmelaget pannekaker stod på menyen. Det er noe eget når en kan sitte hjemme og spise mat som nettopp har blitt tilberedt.

Da det blåste på det verste stakk de fleste innendørs, naturlig nok (3).

Etter lunsj valgte jentene Market Village og eget opplegg, men også innkjøp av mat også. Jeg og Odin dro på drivingrangen (4). Mange gode treff for Odin. For meg er det godt å trene på grunnleggende oppsett, igjen..

Etter drivingrangen dro vi rett hjem og da var klokken nærmere 18. Når jentene kommer hjem er det nok tid for middag.

I kveld ble det Taco hjemme med ingredienser fra Ålesund. Det smakte fortreffelig! På vei for å levere fra meg noe boss, tok jeg bilder fra fellesarealet (5,6).
5. Fellesbassengområdet
Bilde 5 viser bassengområdet med barnebasseng nærmest. Og det store bassenget som er opplyst. Bilde 6 viser den andre siden av området hvor crickett/putting kan være aktuelle aktiviteter.


6. Her kan en trene putting