lørdag 1. august 2015

Lørdag 1. august

I dag begynte dagen med helt normal og god frokost. En dag som var litt overskyet, noe som er ypperlig for maling. Da var det også slutt for gassbeholderen fra 2006, og en ny er nå på plass (1).
1. Ny gassflaske på plass
Den kostet 430 Baht og de byttet og monterte den nye.

Det ble en scootertur til Market Village for å kjøpe mer rømme til kaker som lages på Yellow i forbindelse med feiringen av Iduns 15 års dag i morgen søndag. Egentlig burde det vært gjort mandag 3. august men da sitter ho på flyet hjem til Norge. Kjøpte samtidig to LED-pærer til porten da den ene glødepæren har takket for seg. Valgte to små pærer på 3,5 W og ca. 190 lm.

2. En kan se hvor det er begynt å male
Det er bare å sette igang med malingen (2), men det varte ikke lenge før været fant på en annen løsning: Det øste ned med regn (3)!

3. Slik så bassenget ut etter kort tid.
Klokken nærmer seg også 3 og det betyr lunsj, men det regner fortsatt ganske bra. Og etter lunsj var planen floating market igjen. Det lettet såpass at det var greit å gå opp til Yellow for en lunsj. Hjem og henge opp vasken for deretter en ny tur til floating market i soi 112. Denne gangen fikk vi over en time og fornøye seg på. Her sparte jeg 200 Baht i inngangsbillett da jeg kunne fremvise et Thailandsk førerkort. Bruket 15 Baht på en is..

4. Underholdning på markedet
Deretter rett til skredderen for en ny prøving av dressen til Odin. Deretter gikk turen først hjem for å parkere bilen og deretter tilbake til nattmarkedet på scooter, da Idun ønsket seg en scootertur. På nattmarkedet fant jeg meg et sted å sitte og nyte en kald fanta. Når jeg ser meg rundt fikk jeg plutselig følelse av jul (3). Der står en person og synger og spiller gitar. Assosiasjonen til jul kom av det hvite treet til høyre med en blinkende blå stjerne på toppen. Treet har sikkert stått der siden julen 2014. Siden de ikke feirer jul her har de ikke se samme assosiasjonen om jul og juletre med lys.

Deretter ble det tilbake til Yellow for en litt sen middag, og siste forberedelsene til bursdagsfesten til Idun som begynner 18 i morgen ettermiddag. Da er dagen over og nå noen timer med golf for å se hvordan det går med tutta. I dag spiller de Dag 3 og det begynte med at tutta var på 3. plass. Etter dag 2 ledet ho. Nå er ho ferdig med hull 10 og ligger nå på 2. plass! Blir spennende å følge med utover kvelden.