søndag 23. juli 2017

Søndag 23. juli

I dag nesten helt blå himmel og sol. En god start etter nok en varm natt uten AC. Mens vi spiste frokost dukket Mitsubishi-folka opp og satte igang med feilsøkingen. Det viste seg at utedelen var feilkoblet i går da det andre selskapet satte inn det nye kortet. Han lovpriste seg selv for at han hadde tatt bilder, før demontering! Det avslørte feilkoblingen. Begge selskapene har vært her i forbindelse med dette problemet. Denne gjengen (to personer også denne gang) tettet ekstra godt rundt også, for å unngå at gekko kommer inn igjen! Dette kostet meg 5700 Baht. Det kan være det andre selskapet også ønsker noen penger.. her vet en aldri.

Da er spot på patio på plass igjen med uforettet sak. Ingen LED-løsning ennå her i Hua Hin.

1. Leaderboard
Var en tur innom Royal Hua Hin for å se på golfturneringsfinalen. Klokken var over 12 og de var nærmest ferdig (1). Fikk se de to siste gruppene spille inn på siste hullet. De har nok gått bare de 9 bakerste hullene. Etter de var ferdig begynte de å flytte saker og ting, noe som betyr at turneringen er over og kun seierssermonien gjenstår. Selve tavlen skjønner jeg ikke. Er det sammenlagt etter 3 dager?

2. Gresshoppe!
Da ble det en scootertur til Tesco på Market Village for mer mat. Det blir lunsj hjemme i dag. På fronruten på bilen fikk jeg se en skapning som jeg trodde var helt utryddet, nemlig gresshoppe (2).

Deretter fikk jeg på plass igjen spoten på patioen. En lyd høres av og til fra den ene takviften på patioen. Ruslet meg bort til Frank og tyvlånte gardintrappen som har god høyde. Smurte rundt i den delen som beveger seg i festet. Ble stille etterpå. Oppdaget også noe fugleskitt på vingene som jeg skrapet bort.

Det ble noe tid til overs før middag hjemme og da dro vi til Tesco på Market Village og kjøpte inn litt mat. Vi hadde en nydelig middag hjemme!

Nå ble det mer TV-titting for å se hvordan det går i the Open. Etter hull 7 ligger Jordan Spieth på -9 Matt Kuchar på -7. Den nærmeste Li på -6 og deretter mange på -4, men der er de fleste ferdige.Mest sannsynlig en av de to i ledelsen som også går i samme ball, Spieth eller Kuchar.