torsdag 18. juli 2019

Torsdag 18. juli

I dag en god start på dagen med god frokost og smoothie. Det er viktig i dag at vi blir ferdig med frokosten før AC-folka kommer. Avtalt at de kommer 10. 


1. Den nye utedelen
Ganske riktig, klokken 10 tutet bilen utenfor porten. Det var bare å slippe de inn og utskifting av AC på gjesterom 1 er igang. Det synes som de har gjort dette flere ganger. Det er to mann som jobber med hver sine oppgaver. Altså et effektivt team. Et nytt hull i veggen/muren måtte til. Den nye utedelen virker noe mindre enn den gamle (1). Den gamle står fortsatt på sin gamle plass (2). Den gamle innedelen er nå allerede ute (3). Den nye innedelen allerede på plass under en time etter at de startet arbeidet (4).


2. Den gamle utedelen
Problemet med den gamle var som nevnt tidligere, problem med å styre kondensvannet ut. Noe av kondensvannet kom ikke ned i oppsamlingspannen slik at det kunne renne ut, men kom ut og ned på gulvet. Dette har resutert i at sengen som står der har begynt å gå i oppløsning i det hjørnet som står på det våte gulvet. Nå er det å få på plass den nye utedelen med nye braketter og tilkoblinger. Til slutt blir det å gass-sette det hele.
3. Den gamle innedelen

Klokken 13 var det hele over. De både ryddet og tok med seg det gamle! Ingen spor etter de! Prisen ble 18 000 Baht.

Nå er den igang og den er utrulig stille. Spesielt utedelen, der må en faktisk lytte etter om den går (5). 

4. Den nye innedelen
I dag kjørte jeg Yoga-damene til lokalet i sentrum.. og hentet. Deretter ble det mer the Open på TV. Rory startet med å slå OB på første hullet! Endte med 4 over par. På hull 18 nesten like galt, 3 over par. Jeg tror han nå etter første dag ligger på +8! Hjemmebane setter nervene i spill.

Tiger startet seint, nærmere 15:30 lokal tid i Nord Irland.

Spiste middag på Yellow House og det blir mer the Open utover kvelden.

5. Den nye utedelen på plass