onsdag 4. juli 2018

Onsdag.4. juli

Da ankom vi paradis onsdag 4. juli klokken 11:30.
Kaeng hentet oss i sin Tuk-tuk fra bussstasjonen i Hua Hin. Busset fra flyplassen til Hua Hin, en fin tur på omlag 3,5 timer.
Det første som møter oss er en port som er åpen og en knekt sylinder. Lech (garteneren) har allerede bestilt service for å rette opp det ødelagte. De kom ut på ettermiddagen og byttet ut den nye sylinderen med en ny og batteriet måtte skiftes. Det brukes når strømmen er borte, ellers ville vi ikke kunnet kommet hverken ut eller inn. Batteriet vil de komme tilbake å skifte når de får det nye. I følge opplysninger var det en bil som hadde rygget ganske hardt inn i porten ved et uhell. Dette kan skje igjen, og kan være føre var ved å sette inn bolter i sylinderen som knekker ved for stor belastning, lenge før sylinderne blir ødelagt. Det må finnes bolter av plast som er lette å knekke men som ikke knekker ved normal bruk. Da kunne Lech hatt noen ekstra på lur. Det er også en billigere løsning.
Internett var som forventet borte og det er modemet som har gitt seg. Besøkte 3BB på Market Village og rapporterte feilen. De noterte mitt mobilnummer og lovte at en tekniker ville komme i løpet av en times tid. Ingenting mer skjedde med Internett denne dagen.
Spiste lunsj på og middag på Yellow. Ganske lite folk der, muligens kan det komme flere neste uke da vi i år er en uke tidligere enn årene før. Det var ganske fullt på Yellow i fjor sommer.