lørdag 30. juli 2016

Lørdag 30. juli

I dag ble det frokost rundt 9. Inger stakk rett til massasje på Yellow. Da ble det litt tid til å fjerne løs maling og male over slik at det ser litt bedre ut. Ble ikke helt ferdig. Har igjen nederste del på forsida. Dette viser også at det snart må igang noe mur-pussearbeid da det er borte pusselag og større sprekker som må fikses.

Da ble det en biltur til et akvarium i sør. Wahgor aquarium i Khiri-Khan.

Dette er en biltur på omlag 1,5 timer sørover litt sør for Khiri-Khan. Vi fant frem men det var ikke godt merket. Takke være Google Map fant vi frem. Hele akvariet bar preg av slitasje og det virket gammelt. Men prisen for å komme inn likte vi. 20 Baht for mindre barn og 30 Baht for voksne.
Litt tøysing med kikkert

1. Bilde tatt fra rundturen innvendig
Her er noen bilder tatt fra rundturen innvendig i akvariet. Det var også en gang hvor vi fikk følelsen av å være på bunnen med fisker over og på siden. I den store tanken var det mating på gang.
Mating på gang

Noen store rusker også
Etter at vi hadde fått nok av akvariet var det på tide med noe mat. Vi bestemte oss for å kjøre til Khiri-Khan, en by som ligger helt nede ved stranda og som ikke er langt unna.
Noe blått dette?

Materen på plass
Da vi kom dit fant vi oss en restaurant som ikke hadde så mye vestlig mat å by på. Jeg bestilte omelett med pork, som var kokt i olje. Ikke topp favoritt men den gikk ned.
Så ble det også en mulighet for en kopp kaffe. En kiosklignende sak rett over for den lange stranden.
Plutselig oppdaget de andre at det var mulighet for å gå på stranden og gjerne bli våt på beina. Det ble derfor noe vandring frem og tilbake oppe på promenaden som går parallelt med bilveien til de var klare til å kjøre videre.
Et fotografi av akvariet
Det var forøvrig mye veiarbeid med veksling av kjørefelt. På veien tilbake stakk vi innom Tesco i Pran-buri for å kjøpe inn riktig type ris til risgrøten vi skal lage når vi kommer hjem.

En kaffikopp smakte
 Før vi kom hjem ble det mørkt og ikke alle bilister er like flinke til å slå på hovedlysene ved mørkets frembrudd.
Vel hjemme var klokken over 19 og grøt tar tid å lage, men rundt 21 ble det grøt og den smakte fortreffelig!

NÅ er det golf på TV og kanskje en film snart.