torsdag 20. februar 2014

Torsdag 20. februar

I dag begynte dagen med å lage smoothie som på forehånd var posisjonert ut i passe porsjoner og fryst ned. Dette utført av eminente og kjære Inger. Ved at jeg husket å ta den ut av fryseren og legge den i kjøleskapet kvelden før, gikk det i dag som en drøm!

Avreise 0915 i dag for Sea Pine. En kjøretur på omlag 20 minutter. Spillet er ikke som det engang var, noe som har en naturlig forklaring: For lite golf! Det dukket opp 3 par og mange bogeys men det er de disaster-hullene som ødelegger. I morgen blir det Springfield og den siste runden her på en stund.

På veien hjem prøvde sjåføren seg på soi 94 hvor deler av den er under arbeid. Det gikk etter hvert bra og vi kom nesten hjem igjen. Sjåføren nektet å kjøre inn porten og stoppet dermed på snuplassen nord for området. Vi fikk ingen god forklaring men har en mistanke om at det kan være vanskelig å snu bilen på innsiden nå, da det står en bil parkert hvor det er naturlig å snu bilen. Den bilen tilhører et malerfirma som maler "blokken".
Vannet styrtet ned!

Etter en pause på sofaen er det tid for en tur ned til Market Village. Men der stoppet planen da det plutselig ble ganske mørkt og lyset blinket flere ganger. Det betyr et større regnskur med torden er på vei.

Det er bare å vente og håpe på at det gir seg snart. Jeg kjenner det hadde smakt godt med pizza..