torsdag 30. juli 2015

Torsdag 30. juli

En normal dag med god frokost, men med ett viktig unntak. I dag gikk smoothien ut over hele benken. Løsningen med å skru fast kniven under er ikke god, da det er vanskelig å vite om den er skrudd tilstrekkelig fast. En liten rørerunde før servering og hele smoothien fløt utover benken. Det ble altså en frokost uten smoothie i dag.

1. Visdomsord på Seapine (hull 15)
I dag ble det en tur til Sea Pine golf club. Da bilen viste tom tank måtte jeg sette kursen nordover på Phetkasem road til første bensinstasjon. Deretter sørover til Sea Pine golf club. Da var klokken omlag 11:30. Om jeg ventet til etter 12:00 var greenfee 300 baht billigere. Det ble derfor forfriskning til 70 baht og deretter tilbake å betale greenfee. Pris nå 1000 baht + 300 baht i caddy fee. Medlemsskap på Lake View gjorde ingen forskjell.

2. Smilende caddy
Da det var stor trafikk på banen (Stor Buddha dag i dag) valgte vi å starte på hull 3. Det begynte bra med par. Hele første 9 gikk bra omlag 46 slag. På de siste 9 kom vinden, den var veldig sterk og det var vanskelig å stå stille for å slå. I tillegg var det stor trafikk og mye venting. Flere hull inne på regulation. men tre puttet en del. Jeg spilte i hovedsak alene men spilte også sammen med thaier som også slet i vinden. Det var en skummel utvikling av skyer men hele runden gikk bra helt til det siste hullet, da kom det! Det var bar en ting å gjøre, bryte av og komme seg under tak.

3. Utsikt til regnværet
Bilde 3 er tatt fra innsiden av klubbhuset som er åpent i alle retninger. Der ute er det så tett av regn at sikten nesten er helt borte.

Dusjet derfor og gjorde meg klar til å kjøre hjem. Det var ikke enkelt å komme til bilen uten å bli dyvåt. Valget ble å benytte paraplyen som jeg måtte ta inn i bilen. Må nok tørke mattene og bilen i morgen.

Deretter ble det en tur til Market Village for å spise mat. Valget ble Burger King som reklamerer med free wifi. Det er bare tull da en må registrere seg grundig med passordnummer osv.