søndag 21. juli 2019

Søndag 21. juli

I dag felles frokost på patioen med Lech som ser etter bassenget og spyler plassen. Det er søndag hva skal vi gjøre i dag? Det ble bestemt en biltur til Pranburi for å lete etter en golfbane. Charles nevnte en 9-hulls bane ned mot stranden. Det endte i første omgang med at vi stakk innom et stort varehus med Tesco som den største butikken. Der ble det gitar på Odin og mat, en slags lunsj for de og en fæl sort kaffe på meg.

Da hadde jeg funnet en militær golfbane på motsatt side av Phet Kasem Road (Riksvei 4 som går nord-sør i Thailand). Kjørte til det første lyskrysset vi kommer til i Pranburi fra Hua Hin, og rett over veien og rett inn på et militært område med bemannede boder for sjekk av trafikken. Stoppet for sikkerhetsskyld og spurte om veien til golfbane og ble høflig fortalt at jeg var på riktig vei og at den ligger på høyre side. Etter nærmere 10 minutters kjøring på en rak og fin vei, kom vi til et skilt som viste at inn på golfbanen var her. Da hadde allerede kjørt en stund med golfbanen på høyre side.

Dette var ikke en spesielt godt vedlikeholdt bane, men greenfee var på 700 Baht
1. Et par 3 hull (hull 4?)
+ 200 Baht caddiefee. Vi begynte med drivingrange hvor et brett med baller koster 10 Baht. Jeg fikk beskjed om å parkere i skyggen under et stort tre. Bildet (1) viser omlag hvordan fairwayene var.


De første 9 hullene vi spilte var helt ok fairway og layout. Greenene var av variabel kvalitet og i snitt noe dårlig. Odin fikk prøve seg på banespill og gjennomførte 9 hull med blemmer som sprakk! Da vi var ferdig med 9 hull kom regnet!

Banen heter Thanarat Military Camp Golf Club.

Vel hjemme ble det godt med en dusj. Garderobefasilitene var ikke mye å skryte av. Det var muligens ett toalett som kunne brukes. Kjørte derfor tilbake i golfsko.

Nå er det bare å benke seg foran TV og se hvordan dette går. The Open er ferdig i natt og det skal kåres en vinner!