søndag 22. februar 2015

Søndag 22. februar





Avreisedag og frokost klokken 06:00! Bilen er bestilt til 06:30 for da har vi en halvtime å gå på. Veldig god logistikk gjorde at alt ble brukt opp som vi hadde i kjøleskapet. Og bosset ble kastet i dunken ved inngang 1. Bilen kjørte sakte forbi og Inger tok en titt på veien for å se om det var en bil som ventet noe sted. Ganske riktig var det vår bil som var usikker på hvor han skulle stoppe. Det viktigste var at alt var i rute. Gassen, vannet og vannkranen inn til huset ble stengt av og alle forbrukere slått helt av med unntak av Internett-modem og innvendig montert kamera. Det er gitt beskjed om at Internett skal være på. Tove ble plukket opp. Noe styr med å få plass til 3 kofferter i bagasjerommet men det gikk etter hvert. Vi var ute av sentrum litt før 07:00. Det vil si vi bør være på flyplassen omlag 3 timer senere.


Faktum er at vi brukte mindre enn 2,5 timer selv om sjåføren kjørte vei 35 inn til Bangkok tett forbi den store blokka med en stor klokke øverst. Deretter gikk det lenge på veier uten nummer for deretter over på vei 9 og deretter vei 7 til flyplassen. Litt merkelig at denne veien går raskere enn den som ble bygd innerst i bukten fra flyplassen og sørover retning Hua Hin.
Inne på loungen

På flyplassen oppgraderte vi til bedre seter mot at vi betalte ganske mye for den.. Da fikk vi tilgang til Air France/KLM sin lounge og fasttrack innsjekking.
Fasttrack beviset