tirsdag 17. februar 2015

Tirsdag 17. februar

En god frokost og klar for en runde golf på Palm Hills. Avgang 08:40 og Per kjører. Willy, Nina og Hans Erik er også med. Nå er det Nordmenn i Hua Hin som arrangerer turneringen og spilleformen er Texas Acramble. Per, Nina, Willy og Hans Erik var allerede en gruppe. Jeg deltok som gjest sammen med to som bor/leier i 94 og en hollender.

Gruppen jeg spilte med
Øyvind, Ole og Tum var etter som jeg husker navnet på de andre i gruppen. De hadde alle hcp mellom 22 - 36. Da ble det noe stor forskjell både på drivinglengde og presisjon. I dag spilte jeg faktisk ganske godt mot normalt. I Texas Scramble må det i en firergruppe være 4 tellende utslag på alle. Vi passet på en god fordeling allerede fra første hull.

Underveis var det satt opp closest to the pin på hull 15 og lengste drive på hull 16. Noe som bare de kjente visste om på forehånd. Vel inne var det premieutdeling med closest for herrer/damer og lengste drive herrer/damer. Deretter var det gruppenes tur og de begynte på tredjeplass. En for meg ukjent gruppe, men tydelig kjent i kretsen blant nordmenn om en skal dømme etter applausen. Deretter ble andreplassen lest opp og det var sannelig Per, Nina, Willy og Hans Erik! Stor stas! Til slutt var det cahampionsgruppen med ett slag mindre spilt: Min gruppe!! I bilen hjem var det stor stemning og alle var enig om at Baan Norway hadde gjort det godt når de stakk av med første og andre premien. Premien var 400 baht på hver..

Den samme ettermiddagen fikk jeg malt mer på gjerdet også.