søndag 19. juli 2015

Søndag 19. juli

I dag var vi oppe rundt 9 - 9:30 alle sammen. Tidlig frokost da planen er en tur til Lake View. Da får jeg spille og de andre kan bli våt i bassenget. Denne gangen måtte jeg betale 100 baht pr. stk. for de som ønsker tilgang til bassenget. Ikke noe å si på det i disse rolige tider. De trenger hver baht de kan
1. Bassenget på Lake View Resort
få inn.

Sløyfe A var under vedlikehold og var stengt. Spilte derfor C - D. Ingen vannhull åpne på D-sløyfa. Av de spillerne som var på bana var det flest thaier å se. Det er en utvikling vi har sett de siste årene, thaier tjener mer og har nå råd til å spille golf. Parkeringsplassen for biler gjenspeiler også det, med nesten full parkeringsplass i en periode av året det er få spillere på banen. Til og med vaskehjelpen har nå en pick-up-bil ikke ulik den Toey kjører rundt i.

Resultatet ble 48 + 49, altså 97. Det er greit nok. Det å spille alene er ikke det samme som når en er flere. På vei til greenen på hull 9 på C-sløyfa kom Noi og Tim kjørende for å hilse på! Det var kjekt! De hadde sett meg gå på hull 4 og de var da sikker på at det var meg. De hadde det stille nå og lite penger å tjene. Når kommer Jan, når kommer Charles? osv. De synes vi er for lite på Lake View, noe jeg også bekreftet.