lørdag 21. juli 2018

Lørdag 21. juli

I dag ble det golf på Sea Pine med tee time 09:20. Likefullt, en god frokost må til og det ble det tid til. Selv om det er kort vei, går det fort 30 minutter før en er fremme, og det bør være en 30 minutter oppmøte før teetime. Det betyr avreise 08:20, i dag ble den 08:45, noe som var i korteste laget. Men det gikk bra.

Startet noe rustent i dag, men ble bedre etter hvert. Likefullt er det mange helt dårlige slag. Heldigvis begynte driveren å virke og det hjelper på. Ikke en eneste regnbyge på golfbana, men i Hua Hin hadde det regnet to ganger. Siden det er lørdag ordnet Inger med risgrøt etter vi var tilbake. Inviterte også Charles og Jod til et grøtegilde! Deretter ble det avslapping og the Open på TV. 

1. En ny kum er på plass
2. Her er det støpt tett
Arbeiderne står på med maling av taket i carporten, og de ønsker å få på plass en kum under risten ved boden (1). Ingen av de utvendige slukene har tette kummer. Vannet kan trekke seg inn under betongen og huset. Det blir gjort et forsøk på å rette opp noe av dette nå. Der er 5 sluker rundt på eiendommen som skal fange opp overflatevann. Vask og dusjvann går også i kummene. 
Når alt er riktig skal ikke vann komme utenfor de rørene og kummene som er lagt.Bilde 2 viser en annen kum hvor kummen er pusset tett med betong. Ved siden av står den nye risten i rustfritt stål.


Deretter ble det en tur på Makro for å fylle opp kjøleskapet og fryseren. I morgen skal vi lage middag og Charles og Jod er invitert.

Spennende med Tiger Woods! Kanskje kan han være med i tetkampen i morgen søndag.