lørdag 23. februar 2019

Lørdag 23. februar

I dag ble det noe seint før vi inntok vertikal posisjon.. Klokkene ringte 09:00 men de ble ignorert.

Etter morgenstellet er det frokost. En tradisjonell frokost med egg og bacon. Det minte meg om at jeg må få reparert koketoppen. Den elektriske gnisten har sluttet å virke. Må nå tenne gassen manuelt. Gass er en rask måte å steike og koke på!
1. Filter i kjøkkenkranen

Da frokosten var over, det var vel nærmere lunsjtid egentlig, men da var det å se nærmere på filteret. Det var fortsatt like tett. Etter noe leting fant jeg en wire og den hadde tynne kordeller. Da var det bare å begynne og stikke opp hullene i den råde plastikkdelen av filteret (1). Etter noe "pøting" var de fleste hullene på plass igjen, tror jeg. Skrudde det på plass igjen og ser nå at mye av trykket på vannet forsvinner i filteret. Kanskje vurdere å fjerne det helt og montere en løsning som har dusj- og tappevannmulighet.

Det neste som må gjøres er å stikke ned til en drikkevannsautomat og fylle dunken med drikkevann. Det går en del vann i denne varmen, heldigvis får en si. I automaten rant det rant over da jeg puttet på 10 + 5 baht. Neste gang blir det 10 + 2 baht. Altså koster det omlag 12 baht for 20 liter, eller pmlag 3 kroner.


2. Samling på patioen
Etter en scootertur til Market Village fikk vi kjøpt inn nødvendige ingredienser til en vaffelrunde ute på patioen senere i kveld. Men først, middag som ble en lørdagspizza på Yellow før vi vendte nesen hjem for å forberede vaffeløkten. Som avtalt dukket Charles, Jod og Geirr opp for en hyggelig samling ute på patioen. Det mest overraskende var at det var lite insekt og en riktig temperatur til å sitte ute etter klokken 21 på kvelden (2). Fotografen er sjef for seansen og sitter på enden av bordet, ikke langt fra vaffeljernet. Det er naturligvis Inger. ;-)

Etter seansen ble det å se Mesternes mester før vi avsluttet dagen. Det vil si at det ble tatt noen bilder ute.
3. Et stilisert bilde

4. Månen var også der