søndag 31. juli 2016

Søndag 31. juli

Tiden flyr, siste etappe er forlengst påbegynt for denne ferien. I dag ble det frokost 0900, noe som er en fin tid og en god start med smoothie.

Det ble ikke noen vannpark i dag. Fikk høre av Charles at par-3 banen på Black Mountain er fylt igjen og det skal lages en ordinær golfbane. Noe jeg må se nærmere på. Hjemme har jeg forsket for å finne ut hvorfor kondensvannet fra ACen kommer inn i det minste soverommet. Det var en naturlig forklaring på det, den delen av røret som ligger i bakken og skal lede vannet til nærmeste sluk/drensrør var tett. Helt tett. Prøvde med vannslangen som passet nedi, uten hell. Toey er involvert og jeg håper på en smart og god løsning.

Deretter var det å se på gjestetoalettet som plutselig ble tett. Etter 10 år her nede uten problemer må det ha kommet for mye av ett eller annet i røret. Var på Home Pro etter forslag fra Toey, og kjøpte en "vakuumpumpe" for å prøve å få det opp den enkle vei. Etter mange forsøk og mye nedspyling ble det bedre men fortsatt ikke helt åpent. Vet ikke hva jeg skal gjøre videre her. Det blir nok å prøve med noe stake greier. Kanskje må toalettet løftes bort for å unngå vannlåsen i toalettet som vil hindre stakingen.

Stranden i Khiri-Khan er ned til hyre
Bilen må også støvsuges da sandløvene måtte dra med seg sand inn i bilen og potetgullbiter/-rester i baksetet må også fjernes. Regner med min eminente støvsuger løser problemet. Den løste oppgaven og Odin gjorde jobben!

Fikk også fjernet noe mer løsmaling på fremsiden av huset. Malingen tok jeg en runde på etter at solen hadde gitt seg.

I kveld ble det middag hjemme med kjøttfilet, brun saus, poteter og erterstuing. En fantastisk god middag. Dessert ble det også, riskrem med rød saus! En fin avslutning på dagen. Må litt tidligere til kvelds enn ellers da jeg må opp 0630 i morgen tidlig. Golf på Lake View.