tirsdag 9. juli 2013

Tirsdag 9. juli

Før vi tok kveld i går forsvant strømmen. Det er ikke uvanlig her men kommer like overraskende hver gang. I hele går var det grått og litt regn, noe som var et godt utgangspunkt for å ligge uten aircondition. Omlag etter en time kom strømmen tilbake og TV og aircondition kom automatisk på igjen. Natten forløp som vanlig og frokosten er jo alltid kjærkommen ute på patioen. Speilegg, bacon, kaffe og smoothie er en typisk frokost her.Været har vært grått og overskyet med enkelte regnbyger av moderat størrelse.
Her er døren tatt ned

Slik så det ut
Den ene døra i boden bak huset er i ferd med å bli skiftet til en ny. Denne gangen vil det være god klaring under døra for unngå vanninntrengning. I løpet av dagen var ny dør på plass og beiset/oljet i riktig farge! Jeg informerte og viste at jeg ønsket en dørlås som det ikke var mulig å låse når en smekker igjen døra. Dessverre, det ble ikke forstått. Bare regningen gjenstår og den får jeg garantert i morgen.

Sånn, den nye døren på plass
 

Deretter ble det tur til Market Village, et handlesenter ikke langt unna. Det er i 3. etasjer og inneholder det meste, blant andre Home Pro som har det meste til et hus. Der fant jeg slipeskiver til min lille Black & Dekar vinkelsliper. Gammel maling og annet må bort fra muren før den planlagte maling av muren tar til. Det ble mye is og annet snacks i dag. Middag på Yellow House som hadde nesten 50 % belegg, og det er bra!