mandag 5. august 2013

Mandag 5. august

Vi begynte som vanlig dagen med frokost på patioen. Der fikk vi også besøk av poolgutten som gjør rent bassenget. Det kan virke noe merkelig at han går rundt i en tykk strikket topplue i denne varmen. Mange ting tyder på at de prøver å kle varmen ute.

Poolboy in action
I dag er dagen med den siste innspurten før avreise 06:00 i morgen tidlig. Vi har allerede vært på gokartbanen, noe som var det første vi gjorde etter frokost. Deretter har det vært noe her og noe der.
Reklame på panseret

På veien til gokartbanen fylte vi bensin på bilen. Den var litt under halv og det var ikke plass til mer enn 850 baht. Full tank for under 2000 baht! De klager over bensinprisene som har gått opp, noe som gjør at transporten med minibuss til/fra flyplassen er økt med 200 baht, til 2700 baht.

Det ble lunsj igjen på restauranten som har tatt plassen til gamle Oy-restaurant, etter ønske fra barna. Årsaken var at vi fikk veldig god pasta der sist vi var der. På motsatt side av veien bygger de et nytt hotell. Når jeg satt på restauranten kunne jeg beundre den balanse de har der de jobber på bambusstillas med bare en planke å gå på samtidig som de jobber i 5 - 6 etasje! Rekkverk er foreløpig fremmendord.

Slik kunne skiltet vært
Det er venstrekjøring her!
Det ga oss en ny mulighet til å knipse et bilde av et opplysningsskilt for biler. Engelsken er skremmende dårlig når det gjelder skriftlig engelsk.

Et annet eksempel fant vi på en tusj. Der stod det: "Wyteboard" som betyr "Whiteboard". De skriver som det uttales da de ikke har nødvendige kunnskaper innen skriftlig engelsk rettskriving.

Nå er scooteren pakket inn i buda. Bilen levert tilbake, middagen inntatt og huset akkurat nå bærer preg av en pakkesituasjon med kofferter, skor og klær over alt. I morgen før 06:00 bør minibussen være her for avgang til den internasjonale flyplassen Suvarnabhumi øst for Bangkok.