fredag 2. august 2013

Fredag 2. august

I dag kjørte jeg bil til golfbanen, Royal Hua Hin golfklubb og ble tatt imot av parkeringsvakten med hilsen på militært vis da jeg kom ut av bilen. Med hilsen til lua! Selv om det var billig i dag, 800 + 200 baht, var det lite trafikk på banen. Gikk runden på ca 3,5 timer med noe mer leting av ballen enn ellers. Uansett, en strålende dag på banen. I dag fant jeg fort ut at dette måtte bli en treningsrunde. Puttene derimot, var jeg fornøyd med da jeg leste greenene brukbart. Spiller fra bakerste tee (sort) for å gjøre banen mer utfordrende på lengden. Noen av par 4 hullene er akkurat i lengste laget for å komme inn med 5-wooden. Må vurdere en 3- eller 4-wood i tillegg.

Hjemme i god tid før 14:00 og da var det tid for litt avslapping da solen var god og varmen merkbart bedre enn ellers. Deretter hjemmelaget lunsj og klargjøring for kjøretur til Floating market. Det er utrulig hva en rekker over med bil.
Utsikt mot butikkene

Båttur og fiskemating
Dette er utsikt mot en holme
Der begynte det med en rimelig båttur og litt fiskefor vi kunne mate fiskene med. Har tatt med noen bilder her som viser litt av området. Etter båtturen gikk vi rundt hele området og alle butikkene før vi kjørte videre i retning sør, sørøst. Etter noen partier med hull som måtte unngås og en vei "under bygging" ble det etter hvert bedre og asfaltert vei.
Ikke alt er like bra å se på
Noen båtvrak ver der også
Floating market
Etter hvert kom vi inn på hovedveien og snudde nesen mot Hua Hin. Vi kom inn på veien ganske mye lengre sør enn jeg hadde regnet med, kanskje rundt soi 140..

Deretter innom Market Village for å spise is på Svensen og kjøpe og hente saker til bursdagsfeiringen til Idun i morgen lørdag 3. august. På vei hjem gikk de andre av på Yellow House mens jeg kjørte bilen hjem. Da gikk strømmen gitt, i hele området! Det ble å parkere i mørke, bære inn det som må i kjøleskapet. Deretter finne lommelykten som alltid er oppladet, og en spasertur til Yellow House. Der var det stemning med stearinlys på bordene og lommelykter til å gi nok lys til matlaging. Hele middagen foregikk uten en eneste vifte og bare stearinlys. Det var en svett opplevelse! Da vi skulle betale kom lyset tilbake og viftene fikk fart på seg..