torsdag 1. mars 2018

Torsdag 1. mars

I dag ble det å komme seg opp til normal "helgetid". En god frokost med verdens beste smoothie laget av ferske frukter. Sjefen for den gode smoothien er naturligvis Inger.


1. Multiportventil
Rundt 11 dukket Noo opp som avtalt. Fikk betalt henne frem til vi er tilbake i juli. Deretter dukket Lech opp og satte igang med å rengjøre bassenget. Samtidig ringte han etter en person som hadde med seg en ny multiportventil (1). Det kostet den nette sum av 7 500 Baht. Men, her går det unna! Alt er nå fikset og pumpen suger mindre luft og er dermed stillere!

Da har jeg også fått sendt min fullmakt til Ove H. for å sikre at vi har flest mulig stemmeberettigede til generalforsamlingen som vil finne sted etter vi har reist hjem igjen.

Lech er allerede igang med pestkontrollen både utendørs og innendørs her akkurat nå. Dette gjør han uten beskyttelse for munn og nese! Ikke bra, noe jeg også fortalte han. Neet noi good.. Nøkler er overrekt.

Inger er på massasje og når ho er ferdig drar vi til Market Village og 3. et. for å øke utløpsdato for thaitelefonene og betale Internett for ett år. Kjøpte et actionkamera for montering på scooterstyret. Skal bli spennende å se om det virker som forventet. Det kostet 2 500 Baht med 32 GB minnebrikke etter noe pruting. 
Måtte også innom Marzipan for noe godteri (2)..
2. Mhmm

 
Deretter dro vi til busstasjonen og kjøpte billetter til avreise på lørdag. Det var godt vi dro nå, for avreise tidspunktet var endret fra 1630 til 1600!


3. Restaurant i kveld
4. Stemningsbilde fra soi 94
5. Snart hjemme..
På vei hjem stakk vi innom en ny restaurant i soi 94. Den ligger også nede ved jernbanelinjen. Den heter eat@HuaHin restaurant (3). Maten smakte fortreffelig og prisen omlag midt på treet. Bilde 4 viser undertegnede klar til avreise fra restauranten og bilde 5 rettstrekket like før vi er hjemme i Baan Norway 2.

Nå er det tid for mer Huskestue på TV2 Sumo.