torsdag 20. juli 2017

Torsdag 20. juli

1. Poolboy in action
I dag våknet jeg av regnet og gikk i seng til regnet i går kveld. Til frokost lysnet det og det ble litt blå himmel. Omlag 12 dukket poolboy opp sammen med den kvinnelige eldre personen, som spylte uteplassen.

Inger stakk til Tvi for massasje.

Jeg planlegger å stikke til Big Kiang og kjøpe to nye fjernstyringer til de gamle ACene. De kan sikkert gå ut av produksjon når som helst. Det er ofte en grense på 10 år. Etter den tid kan det være vanskelig å finne de.

2. Dørblad tatt av
Dørbladet på døren som skal skiftes i boden, er 78 cm bredt. De nye er 80 cm. Det gamle dørbladet ble derfor tatt med som mal for å fikse det nye dørbladet til rett bredde.

Deretter en god omelett til lunsj laget hjemme.

3. Her kjøpte vi bilettene
Nå var det straks tid for kino og vi valgte å dra til Bluport. Der er det 6 kinosaler og vi valgte å se filmen Dunkirk som beskriver situasjonen da de allierte ble strandet i Dunkirk med tyskere rundt seg på land. Betaling ble gjort, og kunne vært gjort elektronisk hvor vi også kjøpte drikke og noe attåt (3). Det var for kaldt inne med bare sommerklær! Det var en god film, men det var også godt å komme inn i varmen igjen også.


4. Demo av VIP-stoler
5. Parkering
Det var lett å komme til da vi parkerte i samme etasje vi gikk inn i senteret. Kinoen var en etasje opp. Prisen var 220 Baht pr. person og det er omlag det dobbelte av prisen på kinoen på Market Village. Ute i fellesområdet var det plassert to stoler (4) om en ønsker å betale enda mer for å sitte bra!

Siden kongen døde for en tid tilbake, er det fortsatt minneoppsett som alle ikke kan unngå å se. Det var satt opp større skilt på hver side hvor teksten var på engelsk, tysk og norsk (6)!! Imponerende at lille Norge sitt språk var det språket de valgte fremfor både svensk, finsk og dansk. Nå må det innrømmes at bildet er dårlig..
6. Hylles på norsk


Parkering med manuell dirigering av Inger (5).

Det ble middag på Yellow House og vi var innom Toey for å kjøpe mer drikkevann. The Open på TV!!