tirsdag 29. juli 2014

Tirsdag 29. juli

I dag en ny dag med god frokost og noe mindre bra golf. Meg og Charles spilte golf på Lake View. De andre ble med i bilen til Water Park ved Black Mountain.

For mitt vedkommende startet det greit og ble verre. Kanskje bygde det seg opp irritasjon da en firerball ikke viste noen tegn til å slippe oss igjennom. Det endte med at vi gikk igjennom på hull 10, uten å spille, i ren protest. Da vi passerte sørget våre caddyer for at de fikk vite hva vi mente om denne type holdning. Alle skal bidra til flyt og tempo på golfbanen og slippe igjennom de som spiller fortere.

Trafo til området
Underveis fikk vi også en litt kraftig regnbyge mellom hull 15 og 16. Den ga seg relativt fort men ubalansen i spillet gjorde at spillet ikke ble noe å skryte av. Nå trenger vi avveksling og kanskje er Sea Pine løsningen på torsdag.

På vei hjem plukket vi opp badegjestene på Water Park. Vel hjemme kom vi tilbake til et strøket hus. Noo hadde vært og rengjort innvendig og utvendig. For mitt vedkommende ble det lunsj på Yellow House. Klokken 6 var det avtalt møte med skredderen i byen. Igjen fikk jeg oppleve hvor vanskelig det er å få parkert en bil i sentrum.

Bildet tok jeg på vei hjem igjen fra Yellow House og viser at stolpen i hjørnet til Jan heller i meste laget.

På hjemturen fra skredderen måtte vi en tur innom Tesco på Market Village å kjøpe mer mat. Deretter middag på Yellow House og vel hjemme, etter at vask nummer en var hengt opp, ble det filmkveld. Need for speed 2014 ble valget i kveld. Der var også en Bugatti Veyron med i filmen!

Deretter ble det å henge opp vask nummer to, for så å ta kveld.