mandag 27. juli 2015

Mandag 27. juli

I dag våknet jeg av at det var aktivitet ute. Det var poolboy som styrte med å rense bassenget. Toey kom også og manuelt tilsatte klor da den automatiske klor-tilsetnings-pumpen har gitt opp for en god tid tilbake og en ny må bestilles. Doseringen, slik jeg så det var vel så som så, men det virker. Alt dette mens vi inntok frokosten. Det kan meget godt være at de har en arbeidsdag som begynner tidligere enn vår frokost..

1. Den nye AC inverter
Toey kom også innom med brosjyre av den nye AC som jeg har bestilt til soverommet. Alt er på thai, men spesifikasjonene bakerst er på engelsk. Når en tenker på at alle AC-enhetene er nærmere 9 år, er det kanskje snart på tide og få skiftet alle over til inverter type.I den sammenheng skal jeg ha en utredning om å skifte den store på kjøkkenveggen som kjøler ned hele stua, til en mindre der og en ny plassert over TV på stua.

Avstanden til der en sitter må ikke være for stor, i dag varmes luften mange grader før den kommer frem hvor vi sitter. I praksis betyr det å sette temperaturen mange grader lavere enn det en ønsker å ha i stua. Går en imellom kjøkken og stua merkes dette meget godt.

2. Et glimt inn i Crocketkampen
I dag overførte jeg mer penger til den lokale banken og sist jeg tok tiden, tok det to dager før pengene var tilgjengelige. I den elektroniske og automatiserte verden er det vanskelig å forklare. Jentene benytter muligheten til å bli knadd på.

Deretter handling på Tesco til middag i kveld. Vi inviterer vennene i fireren til Taco-aften. Men før middag må det spilles Crocket. Ungdommen som ikke enda har utviklet ro i sinnet klarte å knekke tre av køllene i løpet av spillet. Må derfor ut på markedet for å kjøpe nye.