søndag 7. august 2016

Søndag 7. august

I dag var det opp og stå rundt 06:30. Avreise 08:00 for Majestic Creek. En bane det er mange år siden sist jeg spilte, og den banen som ligger lengst unna, omlag 30 minutters kjøretur.

Frokosten ble som vanlige ikke slurvet med, sammen med en god og forfriskende smoothie laget av Inger.

På vei til banen tok Charles ansvaret for navigeringen og vi kjørte veier jeg aldri har kjørt før. På denne måten for en utforsket nye områder og veier. Charles og Erling hadde syklet deler av veien før. Banen fremsto som velholdt og god. Når de laget garderobeskapene og klarte å lage de så smale at det er vanskelig å få inn en standard beatybag, har de misforstått. Nye baner i området har store og lett anvendelige garderobeskap. Spillet bar preg av ustabilitet også i dag. Noen gode slag men for mange elendige slag. Jeg synes nærspillet har blitt bedre og driveren glimtet til med lange og rette slag.

På vei tilbake kjørte vi også noen andre veier som var mer kjente. Mange nye veier er på gang, og noen er allerede ferdige.

Vel hjemme kjørte jeg Inger og Idun til Market Village og jeg sjekket også hos 3BB at betaling av et nytt årsabonnement på Internett er først i april neste år. Deretter hjem å slappe av til de ringer for å bli hentet.

Toey har forøvrig vært innom i løpet av dagen og sett på toalettet som lekker. Han har ringt og bestilt noen som kommer i morgen rundt 10 for å skifte toalettet. Det var tydeligvis en feil som ble påført da de jobbet med det tette kloakkrøret for da måtte de ta løst toalettet. Kondensrøret til ACen på det minste gjesterommet er tett igjen. Nå har jeg tatt røret fra hverandre ute for å slippe å få vann inn i rommet. Toey må forsøke å blåse det opp igjen som han gjorde sist gang det var tett.

I morgen skal også vifte nummer to komme og for å skifte den må jeg ha en gardintrapp med minst 5 trinn. Vil flisleggeren som jobber hos naboen være der slik at jeg får låne gardintrapp? Det får vi vite i morgen ettermiddag.

Nå blir det ikke flere middager hjemme. Yellow house vil være stedet for middag.

I morgen blir det ikke Palm Hills siden det er turnering der, men vi tar en ny runde på Seapine som r en fin bane å spille. Avreise 08:00 som er mer skapelig tid enn 07:15 som var tiden om vi skulle spille Palm Hills.