torsdag 7. august 2014

Torsdag 7. august

I dag begynte dagen tidlig, før klokken 05:30. Vi bestemte oss for at vi spiser frokost på flyplassen. Det betyr vi kunne få sitte på med shuttle-vanen noe tidligere. Vi var derfor på ved innsjekkingen omlag 06:30. Priviligert var vi ikke i innsjekkingen. Der gikk det mye raskere på vanlig turistklasse innsjekking.

I passkontrollen ble vi tatt hånd om da vi hadde en dag overstay. Jeg beklaget dette, men fikk beskjed om at dette ikke var noe å bry seg med. Han stemplet i alle pass og krotet ned sin signatur. Ingenting å betale, bar positive smil!

Frokost på flyplassen
Frokost på flyplassen
Vel innenfor gikk vi til den vanlige kafeen hvor vi vanligvis spiser en vaffel med syltetøy. Denne gangen hadde de tilbud om frokost som vi benyttet. Det kostet 215 baht pr. frokost og er sånn sett relativt dyrt.


Deretter var det å spasere over i motsatt ende til pir G og utgang 2. Innsjekking og ombordstigning gikk greit. Observerte snart at det ikke var fullt fly tilbake. På oppgradert avdeling talte jeg minst 5 ledige plasser. Flyturen gikk bra og vi landet en time før planlagt tid på Gardermoen. Her begynner slitet med å vente til natten før vi kommer videre. Avreise 22:30.

Etter en laaang venting på Gardermoen var det å vandre til den nye avgangshallen og gate 19c. Turen gikk greit og vi landet rundt 23:30 uten tap av bagasje. Utenfor, tro det eller ei, der ventet Flybussen! En stor overraskelse. Turen gikk innom sentrum en runde og videre innover til Moa. På vei ut av sentrum ble det veldig varmt i bussen, veldig varmt! Jeg gikk frem og fortalte sjåføren at han måtte regulere ned varmen. Fikk da til svar at noe ikke virket som det skulle, fikk ikke regulert ned varmen. Etter hvert fikk sjåføren nok av varmen og på Nørve svinget han inn på en busslomme, stoppet motoren og gikk ut og manuelt koblet inn aircondition. Turen gikk da videre med både aircondition og varmen på full guffe. Det ble bedre men jeg tipper det var nærmere 30 grader, om ikke enda høyere før han koblet inn aircondition. Etter en spasertur fra bussholdeplassen på Moa var jeg hjemmerundt 00:30. Da var det tid for å kjøre en tur til en bensinstasjon for å kjøpe meg noe mat/pålegg. Den ble nærmere 02:00 før sengen fikk besøk. Da var det å få sovet noen timer før jeg må opp og gjøre meg klar til en arbeidsdag på jobb.