torsdag 16. juli 2015

Torsdag 16. juli


Kjøpte også en stang for å montere på badet slik at en kan justere høyden på dusjhodet ved dusjing. De må jeg montere i morgen.

I dag våknet jeg av at det var aktivitet ute. Det var poolboy som var innom for runde to. Fylte etter noe vann og renset bassenget. Er ikke fornøyd med resultatet og vil ha en prat med Toey, om poolboy er ferdig da.

1. Smørboksen

En merker at en er i varmen når smører blir rennende etter kort tid. Tiden det tar til smøret flyter setter en grei slutt på bruk av smør før det må kjøles ned igjen.


The British Open på St. Andrews begynner i ettermiddag UK tid. Seks timer senere er det bare å benke seg ned i sofaen!
I går begynte det med at de hadde satt sammen flere grupper med legender innenfor golf. Til og med Arnold Palmer i en alder av 85 år deltok! Riktignok noe dårlig til beins, men golfslagene var det ingenting å si på. Arnold Palmer var også der, sammen med blant flere, sir Nick Faldon.

I dag har det vært snakk om en tur til det nye badeland i retning Pranburi (Pran Buri). Den heter visstnok Vana Nava Hua Hin Water Park. Den får samme score som Black Mountain Water Park.

Solsengene er aktive og da blir det farge på kroppen. Jeg ser på himmelen og er usikker på om det er noen vits å begynne å male med en overskyet himmel som blir mørkere og mørkere.. med vindkast.
3. Donutskø
2. Hos frisøren
Malingen utsatt og det ble Market Village isteden. Da fikk vi byttet action-kameraet som vi ikke fikk ut minnebrikken på. Et nytt kamera løste problemet.
Deretter var det hårstell.


3. Dusjhodeholder
Må også finne en løsning på hvordan stoppe vannet under dusjing som renner over til toalettområdet som tydeligvis er det laveste punktet. Middag med kjøttkaker på Yellow.

Vel hjemme igjen ble det en ny filmkveld. En film som på ingen måter var etter min smak og interesser. Men, for husfreden må en strekke seg til tider langt. På den andre siden kan ikke bare se på filmer av typen Fast and furious..

Status etter dag en på British Open er at Dustin Johnson leder på -7. Se leaderboard her.