torsdag 25. juli 2013

Torsdag 25. juli

Det begynte med overskyet vær og pool-boy som rengjør poolen. Etter frokost var det å ta med alle pass og annet til immigration. Det endte med at vi må ta en runde for å finne et sted å ta passfoto og kopiere pass og bilde. Papir for å kunne kjøpe scooter har jeg nå. Det ble noe venting og uforrettet sak denne gang. Neste gang må passbilder og kopier være med sammen med passene.

Under turen tilbake var det klart for en runde med scooter bytte. Levere tilbake den jeg har leid i 2 uker og hente den nye for en ny uke, en Yamaha 125cc. Den scooteren jeg har nå har en kraftig alarm som skremmer folk hver gang blinklysene er aktivert!! Det gjør at jeg faktisk prøver å unngå å bruke blinklysene, det er ikke bra! Må tilbake i morgen å spørre hvordan få av denne forferdelige lyden når blinklysene er på. Den har også dårlige fotvilere bak for de som sitter bakpå.

På vei inn til drivingrangen
Stolt mor og sønn
Vel hjemme og noen skiver sen lunsj, ble det en runde på driving-rangen for alle. Der traff jeg forøvrig Mike (han som har skreddersydd golfsettet mitt) og avtalte å stikke innom for å vurdere en ny driver og muligens en 3-wood.
Hadde med bare 7-jernet på rangen og fant ut at det er mye som er borte når det gjelder gode treff og riktig lengde. Det synes som jeg står igjen med kroppen og har for dårlig tid. Alt som er mulig å påvise er også mulig å endre/justere må en tro. Må leve i troen på at en vakker dag sitter det meste!

Mål for nærmeste dagene: Å finne en passfotoboks!