mandag 22. juli 2013

Mandag 22. juli

Støpsellik
Dagen begynte som vanlig med en herlig frokost på patioen. Deretter ble det en scooter-runde for å kjøpe inn 3-polte plugger. Prisen var omlag 50 baht, uavhengig om en kjøper det på Home Pro eller på et gatehjørne.
Brødrister tilkoblet med nytt støpsel
Fikk skiftet på ventilatorvifte og brødrister.Det endte med at jeg benyttet en type som ser ok ut og er brukt på brødrister, se bildet til venstre. Den har innebygd en glimlampe som lyser når pluggen er plugget i stikkontakten. Lyset kan skimtes på bildet til venstre. Jeg benyttet en annen type på ventilatorviften som ser mer thai-aktig ut.

Tydelig skilt
Market Village

Etter runden på Banyan med svensken Tom, ble det å dra på Bowling på Market Village.
For de som har spilt på Banyan vet at greenene er en stor utfordring! Spesielt når jeg ikke ber om noe hjelp fra caddie. Tror det ble godt over 40 putter totalt. Stabilt dårlig med 50 + 50 slag.
Når vi gikk av tuk-tuken utenfor Market Village på vei til bowling, måtte jeg bare ta bilde av en tuk-tuk med satelittantenne på taket!
Satelittantenne på taket

Inne på selve bowlingen ble vi møtt med en lydstyrke og dunk-dunk-musikk som gjorde det umulig å føre en normal samtale.
Odin er straks klar
I tillegg alle mulig farge-sprakende effekter. Det begynte ikke bra. Vi måtte skifte bane da den sluttet å virke før vi hadde kommet ordentlig i gang.Etter hvert måtte jo gamle bowling-kunnskaper frem. Det var ikke nok, Inger knuste oss alle i bowling!
Venter på tuk-tuken..
Det ble noe tid å vente før tuk-tuken "vår" dukket opp. Deretter ble det å dra rett til Yellow House til en sen middag, nærmere 21:00!

I morgen blir det å skifte flere støpsel på kjøkkenapparater. I morgen ettermiddag er planen at vi alle drar på drivingrangen.