mandag 24. juli 2017

Mandag 24. juli

I dag var det godt å våkne i et rom med mer "normal" temperatur å våkne i. Først nå kan ferien på en måte begynne da jeg slipper å være hjemme å vente på at noen skal dukke opp for å fikse ACen.

1. chlorometer element
2. Tilkobling element
I dag kom poolboy og han klarte å åpne ringen som holder klor-elementet inne i systemet (1). Denne skal sørge for automatisk kloring.Ringen sitter til venstre på figur 1. Figur 2 viser hvordan elementene er koblet.

3. Lekkasje tettet
Så måtte også vasken på kjøkkenet gå tett. Den var full av matrester fordi den som vasker opp tar ut hele proppen med sil. Da vil matrester gå uforstyrret i vannlåsen, noe den også hadde gjort. Dette må ha pågått en stund da det var vann over det hele inne i benken. Tømte sluk og tørket opp. Etter noe utlufting vil dette bli tørt igjen (3).

Da bestemte vi oss for en tur til  Wat Hay Mungkol via Yellow House for lunsj. Det var en fin tur med gjenoppleving av inntrykk.

4. nye beinknotter
En scootertur til "Maskin og skips" og fant nye svingbare hjul til skammel. Ikke identisk men sterkere tror jeg og de har omlag samme høyde. Der fikk jeg også kjøpt nye knotter til noen av stolbeina ute på patioen (4).

Det ble litt regn på ettermiddagen og vi spiste middag på Yellow House.