søndag 2. august 2015

Søndag 2. august

1. To felt av muren ferdig
I dag startet dagen som normalt med en god frokost med smoothie. Deretter ble det litt soling på de som ønsket det og en runde med maling av mur for den som mener det er viktig å få gjort.

Som det fremgår av bildet er nå to felt ferdig malt. De er malt på begge sider. Ikke lenge etter at de solhungrige hadde tuk-tuket seg til Market Village for siste innkjøp av de som reiser i natt, kom regnet. Dette setter en effektiv stopper for uteaktiviteter. Nå en liten pause til vi som er igjen, meg og Odin, scootrer ned til Mix & Match for sen lunsj, nærmere 15:30. I går var det avtalt tidlig lunsj da bursdagsfesten begynner 18 i ettermiddag/kveld.

2. Jepp var hovedansvarlig
Deretter var det å dra hjem for å være klar til 18:00 på Yellow. Da skal vi feire Iduns 15 års dag.
3. Kaken deles

Festen begynte med middag, deretter ostekake laget på Yellow (Inger medsammensvoren med Jeep) og deretter gikk turen videre til Skybaren på Hilton. Sam ordnet med stor tuk-tuk som kjørte oss til og fra Hilton. Det må nevnes at det stod to Porscher parkert der!

I ettermiddag ringte Arne Dybvik og lurte på om jeg ønske en runde golf på Banyan i morgen. Teetime 07:50. Kan ikke si nei takk til det!