torsdag 18. juli 2013

Torsdag 18. juli

I dag etter frokost ble det å scootre til Royal Hua Hin golfcourse for å se på Singha open. Det er imponerende å se på innspill til greenen hvor de legger ballen bare noen meter fra hullet! Kanskje var det enda mer imponerende å se på driverutslagene, det var lengder det! Her er noen bilder fra turneringen.
Utsikt fra klubbhuset til hull 1

En av leaderboardene ute på bana
Det var ikke så veldig mange tilskuere å se, men det var mange som var i aktivitet for at alt skal være oppdatert. De gikk 3 spillere i hver gruppe.





Vannet mellom hull 1 og 2
Leaderboardene er bemannet med minst to personer og en walkie-talkie. Det var flere av de plassert på flere steder rundt omkring på banen. De fleste spillerne hadde mørke lange bukser og mørke langermede skjorter. Dette for å unngå at de blir brune. Været er helt fantastisk til golf, bare sol inn i mellom lette skyer.

Det var tydelig en mixed turnering da damer også spilte og gikk sammen med mennene i de ulike gruppene, sikkert egen klasse. Her er noen flere bilder fra hullene 1 - 10.
Leaderboard må
oppdateres

Utslag hull 10
Oppslagstavle inne

En oversiktstavle ved inngangen

Det får være nok turnament for denne gang. Ikke mye moderne grafikk og LED-skjermer her. Men, har en bare nok personer som springer og jobber går det overraskende bra!

Når klokken nærmet seg halvseks kom første regnskuren og da var vi på Market Village. Jeg kjørte i flott vær og parkerte sammen med flere hundre andre scootere utenfor Market Village. De andre tuk-tuket seg nedover. På vei hjem, jeg og Odin på scooter, måtte vi før vi forlat Market Village, innom Tesco å kjøpe regnponcho slik at vi ikke ble helt gjennomvåte før vi kom hjem. Det gikk bra. Det var verre med de i tuk-tuken som måtte vente ute i regnet..
Var innom og diskuterte ny leiepris på scooteren, for en ytterligere ny uke. Det endte opp med 2000 baht denne uken også. Dagspris for 150 cc er 400 baht. Var også innom scooter-utsalg og fikk en nypris på Honda PCX 150 cc på 79 000 baht. Der traff jeg en tysker som hadde kjøpt en større motorsykkel brukt til 20 000 baht! Må sjekke bruktmarkedet..
Deretter ble det tuk-tuk til byen og det store nattmarkedet. Midtveis i runden ble det også tid til middag på Restaurant Heidi ved det lille markedet. Deretter mer tid på det store nattmarkedet frem til vi dro hjem, rundt halvelleve.