fredag 14. juli 2017

Fredag 14. juli

I dag tidlig start og tidlig frokost til en god og bare litt overskyet himmel. Temperaturen er omlag 30 som den alltid pleier å være til frokost..

1. Gokart
Etter frokost dro vi innom Makro og videre til gokartbanen (1). Der kjørte de unge sine 2 x 13 minutter, men en liten pause imellom. Det var en familie der da vi kom som ble ferdig før vi begynte. Som sjefen fortalte var det ikke noen lavsesong nå for han. Han hadde hatt godt med besøk og virket også fornøyd.


Han fortalte om en kompis som har en Diablo som kona og vennen slåss om å kjøre. Det endte opp med at han kjøpte en til! ..det hørtes så enkelt ut?!
 
2. Et aktuelt kjøleskap
 Deretter hjem og en liten scootertur for å se på nytt og større kjøleskap, en ny gulvvifte og et garderobeskap til sov 3.

3. LED-pærer 6 W E14
Kjøpte forøvrig to led-pærer for å sette i ventilatoren som blir veldig varm med glødepærer på 2 x 40 W. For de som vil skifte er det mignonpære E14 sokkel og 6 W LED tilsvarer omlag 40 W. Prisen pr. pære var på 209 Baht. Ikke helt billig akkurat. Forventet levetid 24,7 år. Fargetemperatur omlag 6500 K eller tilnærmet dagslys.



Det er fredag kveld og da må vi lage taco.. og kanskje finne noe på NRK vi kan se på TV. Veldig lite av programmene kan vises utenfor Norge.