torsdag 28. februar 2019

Torsdag 28. februar

I dag ble det frokost rundt 07:00 med avreise klokken 08:00. Tee time 09:00 på Lake View sammen med Erling. Steminingsbilde fra kjøkkenvinduet når solen er på vei opp (1).
1. Solen på vei opp


Mye trafikk av store trucker på by-passen i dag. Noe som reduserte hastigheten. Det er bare to felt hver vei. 

Det var kjekt å være tilbake på Lake View. Vi spilte A og B, som er de mest vanlige banene. Søndag skal vi spille igjen, da er det mer trafikk og de antydet at det kanskje blir C og D. De er lengre, men slipper vi venting er det greit. Denne gangen endte det med 50 + 51 slag. Noe som er akseptabelt. De samme golfballene jeg startet med, var de samme ballene jeg avsluttet med!

Men, dusjen ble i nærmest kaldt vann! Ikke det beste når en svett kropp skal renses for svette. Dette ble de gjort oppmerksom på over 3 år tilbake. Ingenting har blitt gjort der. I tillegg opplevde jeg en dame som tok vedlikehold av herregarderoben veldig alvorlig!

Hjemme igjen litt over 14.

Noe avslapping, taco-rester til lunsj og deretter å høre på nyhetene. Spesielt om Trump og Nord-Korea-avtalen som det ikke ble noe av denne gang.
Det er også problemer mellom India og Pakistan og flyrommet er stengt for flytrafikk. Nå i kveld er det visstnok åpnet igjen.

De samme som behandlet taket på hele huset og skiftet taket i carport var her i ettermiddag og spylte taket for å finne lekkasjen, igjen. Fikk de til å krabbe opp på "kaldloftet" for å sjekke om vann kom inn. Det er helt klart lekkasje der siden malingen i skjøtav takplater har løsnet. De kommer igjen i morgen visstnok.

Middag på Yellow og mer VM på ski.