søndag 28. juli 2019

Søndag 28. juli

I dag ble det en ensom frokost klokken 7. Avreise til Lake View klokken 8.

Etter at golfskoene var på og jeg på vei ut fra garderoben på klubbhuset, var det sekunder fra at jeg gikk rett i bakken. Sålen på venstre sko hadde løsnet helt og la seg dobbelt under skoen! Sko holder sjelden lengre enn et par år her i varmen. Da var det å kjøpe nye golfsko og fant et par til ca. 3 000 Baht. Da var vi igang og klar for en runde golf.

Det ble en fin dag på golfbanen med noe mer sol denne gang. Ikke den beste runden når det gjelder antall slag, men flere gode slag. For mange putter på de fleste hull. 

På vei tilbake stoppet vi på en thailandsk restaurant ikke langt fra gokartbanen ved jernbanen i nærheten av soi 94. Der ble det å smake på thailandsk mat. Deretter var det rett hjem. Det virker som de har blitt mer thaier disse nordmennene! ;-)

Vel hjemme var det å kjøre til Market Village og Tesco for å kjøpe mat. Det ble en lang tid i kø for å finne en parkeringsplass i parkeringshuset. Det endte opp med at vi ga opp og kjørte derfra. I køen på vei ut dukket det opp en ledig plass på utsiden. Med det fikk vi gjort våre innkjøp og kom oss hjem etter hvert. Søndag her betyr stort salg i butikkene!

Hjemme skrudde jeg av den andre lampen i bassenget. Den er ikke åpnet men det var ikke tegn til vann å se gjennom glasset.

Planlagt tidlig middag på Yellow i kveld.