torsdag 1. august 2013

Torsdag 1. august

I dag bestemte vi oss for å leie bil og kjøre litt rundt i området. Mens vi spiste frokost dukket også mannen til Noo opp med regningen på rengjøring/pass av hus. Deretter scootret Jeg rundt på leting etter bilutleiefirma i soi 88, men fant ingen i det området. Deretter stakk jeg innom Yellow House og spurte Jeep hvor nærmeste leiebilfirma var å finne. Der fikk jeg leie hennes bil for et greit beløp.
Her er bilen

Det første vi gjorde var å se om vi fant Acer-forhandler som vi fikk opplyst var på hovedveien i soi 54/1. Stedet fant vi og Odins Acer bærbare kunne sjekkes. Det ble fort konstatert at det kunne være noe galt med selve kontakten hvor en plugger til strømmen. Den må sendes inn og det tar fort flere uker. Dermed blir det å ta den med tilbake til Ålesund og få noen der å vurdere den.
Deretter ble det tur på gokart-banen ved flyplassen rundt soi 5. Ikke billig, men moro! Inger valgte ikke å kjøre. Vi andre derimot syntes det var veldig moro! Deretter gikk turen innom Makro for å se hva de hadde der. Et stort varehus.

På ettermiddagen måtte vi levere tilbake leiescooteren. Utleier og eier ble begeistret for den nye scooteren jeg kjørte på. Inger kjørte leiescooteren, noe som ble gjort på en thai-verdig god måte!

Bilde tatt på vei inn

Bilde tatt på toppen
Deretter kjørte vi for å se den store sittende buddha, den største statuen i Hua Hin, Luang Phor Tuad Buddha.

Også tatt oppe på statuen


Under en av elefantene

Etterhvert oppdaget vi at noe stort var på gang i byen. Det var store mengder militære kjøretøy og soldater, og politi over alt. Vi fikk vite fra Jeep da vi spiste middag, at det var Kongen med følge som skulle dukke opp rundt 18:30 i Hua Hin på sitt feriested. Det var over 3 år siden sist Kongen har vært i Hua Hin. Vi kjørte igjennom det området flere ganger tidligere på dagen.

Odin holder godt tak i elefantens edlere del! 

I morgen klokken 10:00 blir det golf på Royal Hua Hin golf course. Da blir det å kjøre selv i bil til og fra banen. En ny erfaring.