fredag 11. juli 2014

Fredag 11. juni

I dag ble det en mer normal morgen, selv om frokosten burde vært tidligere ferdig. På den andre siden er det godt å vite at en kan stå opp når det passer.

Frokosten er kanskje det viktigste måltidet for hele dagen. Det ble en vanlig feriefrokost med speilegg, bacon og grovbrød. Spekemøren fra Stranda ligger også på bordet.

Etter frokost er det oppvask og fredfull nytelse av ferien, det var planen. Oppvasken gikk greit med varmvann rett fra springen. Med unntak av to små barn som leker som gal i bassenget, er det litt fredfullt innimellom.

Honda PCX 150
Deretter var det avsted til Toey for å hente vann, på scooter. Det gikk over all forventning!

Ytterdøren ferdig nedslipt under
Neste prosjekt var å slipe ned dørbladet i underkant for å gi bedre klaring til karmen. Den vinkelsliperen jeg har her har bare på/av-knapp og bruker noe infernalsk.. men den gjorde jobben. Nå får vi se hvor lenge det holder før en ny runde med sliping må til.

Lunsj med pannekaker i dag.

Har enda ikke funnet noen løsning på utelysene. Tror jeg må ta meg en scooterrunde og sjekke hva som finnes av smeder/blikkenslagere i området.

I ettermiddagssol

Solen på vei ned og skyggene blir lengre.


Må også kjøpe meg en større gardintrapp da jeg må skifte pærer i spottene utvendig. Der må det være over 3 m.

Etter middag på Yellow ble det tid til film også i kveld. Før den begynner må det en scooterrunde til Seven-eleven for å kjøpe in snacks.

Litt oppdatering på TV og hvordan tutta ligger an, deretter er det senga.